قابل توجه دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ارشد برق-قدرت

۱۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۴ کد : ۲۰۵۵۱ آخرین اخبار اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۰۱۴

قابل توجه دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ارشد برق-قدرت، ضمن تبریک بابت پذیرش در دانشگاه کاشان، به اطلاع می رساند پس از نهایی شدن ثبت نام، به منظور انجام امور آموزشی (انتخاب واحد، تعیین استاد راهنما و ...) لازم است فرم های زیر (متناسب با گرایش قبولی) در اسرع وقت توسط دانشجویان تکمیل شود و pdf آن برای مدیر گروه به آدرس a.karimi@kashanu.ac.ir ایمیل شود. در ضمن دانشجویانی که به صورت استعداد درخشان نیز پذیرفته شده اند با توجه به اینکه ثبت نام آنها با تاخیر خواهد بود، فرم را قبل از ثبت نام ارسال نمایند.
شایان ذکر است شروع کلاس ها از روز یکشبنه 27 شهریور می باشد و جلسه معارفه و انتخاب واحد دانشجویان نیز در همان روز ساعت 9:30 صبح در دانشکده برق و کامپیوتر (ساختمان ساتر) برگزار خواهد شد. حضور همه دانشجویان در جلسه معارفه اجباری است.

فرم  مشخصات دانشجویان کارشناسی ارشد گرایش سیستم‌های قدرت

فرم مشخصات دانشجویان کارشناسی ارشد- الکترونیک قدرت