دهمین دوره کنفرانس بین‌المللی کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون (ICCIA ۲۰۲۴) توسط دانشگاه کاشان

۲۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۰ کد : ۲۴۲۷۱ آخرین اخبار اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۵۳

دهمین دوره کنفرانس بین‌المللی کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون (ICCIA 2024) توسط دانشگاه کاشان و با همکاری انجمن مهندسان  کنترل و ابزار دقیق ایران در تاریخ ۱۵ الی ۱۷ آبان ماه ۱۴۰۳ در شهر کاشان برگزار خواهد شد.

این کنفرانس معتبرترین رویداد تخصصی کنترل در کشور است که هر دوره کنفرانس توسط یکی از دانشگاه‌های معتبر کشور با همکاری انجمن مهندسان کنترل و ابزار دقیق ایران برگزار می‌شود. گسترش و ارتقاء دانش فنی و هم‌چنین تبادل آخرین یافته‌های علمی و پژوهشی در حوزه مهندسی کنترل ابزار دقیق و اتوماسیون را که حاصل پژوهش‌های صنعتگران، پژوهشگران و اندیشمندان مراکز پژوهشی و دانشگاه‌های داخل و خارج کشور می‌باشد، جزء اهداف اصلی برگزاری کنفرانس خواهد بود. برگزاری سخنرانی‌های کلیدی، ارائه مقالات در نشست‌های علمی-تخصصی و هم‌چنین برپایی کارگاه‌های آموزشی فرصت رصد آخرین دستاوردها، رویداد‌های علمی و تجاری مرتبط با کنترل و اتوماسیون صنعتی را در اختیار شرکت‌کنندگان قرار خواهد داد.

نظر شما :