قابل توجه دانشجویان ورودی ۱۴۰۳ کارشناسی ارشد و دکتری برق-قدرت(جلسه معارفه)

۱۹ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۷:۱۱ کد : ۲۴۳۷۰ آخرین اخبار اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان ورودی جدید (1403) کارشناسی ارشد و دکتری برق-قدرت:
با سلام؛ ضمن تبریک بابت پذیرش در دانشگاه کاشان، برنامه کلاسی نیمسال اول 1403-1 دروس کارشناسی ارشد و دکتری برق-قدرت به شرح زیر است (شروع کلاس ها از 24 شهریور می باشد):

دروس تحصیلات تکمیلی-گروه قدرت

زمان معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد گرایش های «سیستم‌های قدرت» و «الکترونیک قدرت و ماشینهای الکتریکی» روز یکشنبه مورخ 25 شهریور 1403 راس ساعت 11:30 در محل آمفی تئاتر دانشکده برق و کامیپوتر می باشد.

زمان معارفه دانشجویان دکتری برق-قدرت روز دوشنبه مورخ 26 شهریور 1403 راس ساعت 11:30 در محل اتاق جلسات دانشکده برق و کامیپوتر (طبقه دوم) می باشد.

برای  دانشجویان کارشناسی ارشد هر دو گرایش «سیستم‌های قدرت» و «الکترونیک قدرت و ماشینهای الکتریکی» لازم است به منظور انجام امور آموزشی (انتخاب واحد، تعیین استاد راهنما و ...)، فرم های زیر (متناسب با گرایش قبولی) در اسرع وقت تکمیل شود و pdf آن برای مدیر گروه به آدرس a.karimi@kashanu.ac.ir ایمیل شود. در ضمن دانشجویانی که به صورت استعداد درخشان نیز پذیرفته شده اند با توجه به اینکه ثبت نام آنها با تاخیر خواهد بود، فرم را قبل از ثبت نام ارسال نمایند.

فرم  مشخصات دانشجویان کارشناسی ارشد گرایش الکترونیک قدرت

فرم مشخصات دانشجویان کارشناسی ارشد- سیستم‌های قدرت