کارگاه آشنایی با فرصت های پژوهش و تحقیقات در آلمان

۲۹ آبان ۱۳۹۶ | ۱۵:۱۱ کد : ۷۵۳۷ اطلاعیه ها
.

احتراما به اطلاع میرساند کارگاه آشنایی با فرصت های  پژوهش و تحقیقات در آلمان، روز سه شنبه 30 آبان در تالار آزادی دانشگاه کاشان به همت معاونت پژوهشی و دفتر روابط بین الملل دانشگاه کاشان برگزار می گردد. این کارگاه  توسط نماینده و مسئول دفتر دااد (DAAD) در ایران برگزار خواهد شد و در مورد آشنایی با فضای تحقیقاتی آلمان، فرصت های پژوهشی و فرصت مطالعاتی برای محققین جوان و دانشجویان دکترا و همچنین فرصت های "پسادکترا" در آلمان بحث خواهد شد.

لذا از انجا که این کارگاه فرصت بسیار خوبی برای اساتید و پژوهشگران دانشگاه می باشد تا با فضای تحقیق و پژوهش در کشور آلمان اشنا شده و در صورت امکان از بورس های موسسه دااد بهره مند گردند، خواهشمند است اساتید محترم علاوه بر شرکت در این کارگاه، دانشجویان ارشد و دکتری خود را برای شرکت در این کارگاه تشویق نمایند.

همچنین قابل ذکر است دانشجویان برای شرکت در کارگاه باید در سایت wikigeram.com ثبت نام نمایند.

( ۱ )

نظر شما :